Road to Marocco – Episode 2

De weg naar Marokko is zo goed als bewandeld, want over iets minder dan een week zit het NL Junioren team in het vliegtuig naar de Euro Juniors.

Foto’s van de STC Selectiedag

Afgelopen zondag was Domburg de place to be voor aanstormend surftalent omdat de STC Selectiedag en op kleinere schaal de STC Friendly werd gehouden.

Freesurf foto’s tijdens NK

Van Mimizan close-outs tot San Sebastiaan rollers. Voornamelijk foto’s van de free surf sessies van Ruben en zijn vrienden tijdens het NK in Frankrijk. 

Voorlopige selectie Nederlands Surfteam 2017 is bekend

Voorlopige selectie van het Nederlands Surfteam 2017 is bekend! Dit team zal voor het eerst in de historie van het Nederlandse surfen afreizen naar Frankrijk om deel te nemen aan de World Surfing Games (21 – 28 mei 2017).

Samu en Eli in Sri Lanka

Tegelijkertijd met Rik Meeder waren ook de gebroeders Moyal in Sri Lanka te vinden afgelopen zomer. Daar zijn ze veel met elkaar opgetrokken en hebben er vette actieplaten aan overgehouden.

STC Friendly en Selectiedag

Dit najaar staan er twee STC evenementen gepland op één dag! De laagdrempelige surfwedstrijd, de STC Friendly is voor alle surfers t/m 18 jaar. Daarnaast is er een programma voor aanstormend talent om zich te selecteren voor het Surf Topsport Centrum, oftewel de STC Selectiedag.

Nederlands Surfteam naar World Surfing Games

Afgelopen week heeft de International Surfing Association aangekondigd dat in 2017 de World Surfing Games in Frankrijk wordt georganiseerd. Prachtig nieuws! Dit gaat ervoor zorgen dat Nederland Surfteam voor het eerst in de Hollandse surfhistorie naar een World Surfing Games gaat.

Ripstar

Het bestaan van een goed gevuld STC programma is mede te danken aan onze partners. Vooral als het gaat om trainingslocaties in het buitenland is het van belang dat we samenwerken met partijen die know-how hebben van de locale omstandigheden. 

ONDERSTEUND DOOR