STC Selectiedag

Hij komt er weer aan, de STC Selectiedag voor aanstormende surftalenten! Als het je tof lijkt om volgend jaar mee te trainen met de beste surfjeugd van Nederland dan krijg je 18 november 2017 de kans om jezelf te bewijzen. Schrijf je daarom in door een mail te versturen naar daniel@hsa.nl en vermeld je naam, geslacht, woonplaats en geboortedatum.

Voorwaarden om mee te doen zijn:

  • je hebt de leeftijd tussen de 9 en 17 jaar
  • je bent in het bezit van eigen surfboard en wetsuit
  • je bent in staat om zelfstandig te surfen

De STC Selectiedag gaat hoe dan ook door, ook al laten de golven het afweten. Het programma bestaat uit surfen, conditie en motivatie/kennis. Neem mee: surfboard en wetsuit, sportoutfit, handdoek, eten en drinken.

Om 09.00 start de STC Selectiedag bij brandingsportvereniging Jumpteam in Scheveningen (ter hoogte van de vuurtoren). Tussen 11.00 en 12.00 is het programma afgelopen. In de week daarna krijg je te horen of je nog dit seizoen een keer mag meetrainen met de huidige selectie om zo je plek binnen het STC team voor 2018 te bemachtigen.

Recente posts
Topsport Talent School

Topsport Talent School – sporten en leren tegelijkertijd. Die gouden plak wil je halen, maar je schooldiploma natuurlijk ook! Met ons Topsport Talent-programma op het Segbroek college combineer je topsport met school. Voor meer informatie neem contact op met het Segbroek College. Co√∂rdinator Topsport: Dhr. T. Bruggeling/ brg@segbroek.nl STC manager: Dhr. M. Levenbach/ 06-28776728 Landelijke […]

UKPSA, Porthcawl

Vanuit de surf tour commissie zijn we bezig met het organiseren om deel te nemen aan het UKPSA , Porthcawl event in de herfstvakantie (do 17 t/m wo 23 oktober). Zes talenten hebben zich hiervoor aangemeld en bereiden zich voor op deze wedstrijd. https://ukprosurf.com/surf-event/uk-school-surf-championships/  

ONDERSTEUND DOOR