STC Selectiedag

Hij komt er weer aan, de STC Selectiedag voor aanstormende surftalenten! Als het je tof lijkt om volgend jaar mee te trainen met de beste surfjeugd van Nederland dan krijg je 18 november 2017 de kans om jezelf te bewijzen. Schrijf je daarom in door een mail te versturen naar daniel@hsa.nl en vermeld je naam, geslacht, woonplaats en geboortedatum.

Voorwaarden om mee te doen zijn:

  • je hebt de leeftijd tussen de 9 en 17 jaar
  • je bent in het bezit van eigen surfboard en wetsuit
  • je bent in staat om zelfstandig te surfen

De STC Selectiedag gaat hoe dan ook door, ook al laten de golven het afweten. Het programma bestaat uit surfen, conditie en motivatie/kennis. Neem mee: surfboard en wetsuit, sportoutfit, handdoek, eten en drinken.

Om 09.00 start de STC Selectiedag bij brandingsportvereniging Jumpteam in Scheveningen (ter hoogte van de vuurtoren). Tussen 11.00 en 12.00 is het programma afgelopen. In de week daarna krijg je te horen of je nog dit seizoen een keer mag meetrainen met de huidige selectie om zo je plek binnen het STC team voor 2018 te bemachtigen.

Recente posts
SURFFRENZY

De wachtperiode voor de 2018 editie van de Surffrenzy gaat bijna weer van start! De wachtperiode is 17, 18, 24, 25 nov of 01 dec zal de Surffrenzy op de Noordpier in Wijk aan Zee weer plaatsvinden. Shortboard, longboard, jong of oud, man of vrouw, kook of professional; meedoen is belangrijker dan winnen. Iedereen maakt […]

ISA Level 2 Coaching opleiding

Aanstaande weekend is er geen STC training. De trainers krijgen vanuit de HSA  een drie daagse gevorderde ISA Level 2 Coaching opleiding. Dit is een onderdeel van het STC ontwikkelingsplan.

ONDERSTEUND DOOR