Micha op visite bij Ripstar

Afgelopen zomer kreeg Micha Gerasimov-Tel het privilege om twee weken te trainen op het surfcamp van Ripstar in Frankrijk. Check hierboven zijn aftermovie en lees zijn verslag:

‘De eerste dag van mijn zomervakantie op een vrijdagmiddag, stapte ik in Amsterdam in de bus richting het Surf & Family camp van Ripstar in Montalivet. Bij aankomst werd ik opgevangen door het Young Camp, waar ik een week bleef slapen met de jongeren onder 18. Iedereen was ontzettend aardig en ik heb er heel veel vrienden aan overgehouden. Grappig dat er ook een paar meiden tussen zaten van de middelbare school, waar ik in september zou gaan beginnen. De tweede week verhuisde ik naar het Family Camp en ben daar ook omgegaan met kinderen van mijn eigen leeftijd. Mijn vriend Seb van het STC kwam er die tweede week ook bij. Buiten de gezelligheid op het kamp, kon ik twee a drie keer per dag surfen met de lessen en de instructeurs. Wij hadden geluk met de golven, die maar bleven komen. In het water had je totaal geen last van crowds. Na twee weken werd ik opgehaald door mijn ouders en ook zij vonden dat ik erg vooruitgegaan was.

Ik vond het fantastische trainingsweken en hopelijk tot volgend jaar! Thanks Ripstar!’  

Recente posts
Team NL is bekend

Team NL is bekend voor 2023. Het team zal bestaan uit 4 dames en 4 heren. De Nederlands kampioen en nummer 2 zijn in 2023 nog verzekerd van een plaats in het Team en deelname aan de ISA world surfing games. De 2 wildcards zullen de strijden om het laatste ticket voor El Salvador. Van […]

Topsport Talent School

Topsport Talent School – sporten en leren tegelijkertijd. Die gouden plak wil je halen, maar je schooldiploma natuurlijk ook! Met ons Topsport Talent-programma op het Segbroek college combineer je topsport met school. Voor meer informatie neem contact op met het Segbroek College. Coördinator Topsport: Dhr. T. Bruggeling/ brg@segbroek.nl STC manager: Dhr. M. Levenbach/ 06-28776728 Landelijke […]

ONDERSTEUND DOOR