Micha op visite bij Ripstar

Afgelopen zomer kreeg Micha Gerasimov-Tel het privilege om twee weken te trainen op het surfcamp van Ripstar in Frankrijk. Check hierboven zijn aftermovie en lees zijn verslag:

‘De eerste dag van mijn zomervakantie op een vrijdagmiddag, stapte ik in Amsterdam in de bus richting het Surf & Family camp van Ripstar in Montalivet. Bij aankomst werd ik opgevangen door het Young Camp, waar ik een week bleef slapen met de jongeren onder 18. Iedereen was ontzettend aardig en ik heb er heel veel vrienden aan overgehouden. Grappig dat er ook een paar meiden tussen zaten van de middelbare school, waar ik in september zou gaan beginnen. De tweede week verhuisde ik naar het Family Camp en ben daar ook omgegaan met kinderen van mijn eigen leeftijd. Mijn vriend Seb van het STC kwam er die tweede week ook bij. Buiten de gezelligheid op het kamp, kon ik twee a drie keer per dag surfen met de lessen en de instructeurs. Wij hadden geluk met de golven, die maar bleven komen. In het water had je¬†totaal geen last van crowds. Na twee weken werd ik opgehaald door mijn ouders en ook zij vonden dat ik erg vooruitgegaan was.

Ik vond het fantastische trainingsweken en hopelijk tot volgend jaar! Thanks Ripstar!’ ¬†

Recente posts
ONDERSTEUND DOOR